Værktøjer til seriøs gastronomi

Hos exs nordic finder du kun de bedste brands indenfor hver kategori

exs nordic a/s blev grundlagt i 2005 og er en virksomhed med base i København og kunder i hele Skandinavien. Vi er førende inden for kommercielle kaffeløsninger til kontorer og Horeca. exs nordic er desuden en del af Witt A/S, som du kan læse mere om her.

Vi tilbyder højkvalitetskaffe fra nøje udvalgte kaffebønder. Vi forhandler kun de bedste sorter, og vi rister selv kaffen i Danmark og leverer de nyristede bønner direkte til virksomheder, hoteller, restauranter og cafeer. Og til privatkunder, der på hjemmefronten ønsker at forkæle sig selv med kaffe i verdensklasse.

exs forhandler også alt det udstyr, der skal til, for at brygge den ultimative kop kaffe. Foruden et bredt udvalg af high-end gastroudstyr. Vi har et veletableret forhandlernetværk og en stærk serviceorganisation i de skandinaviske lande.

Vi driver også Spinchy, som er kombineret butik for private og showroom for virksomheds- og horecakunder. Her kan du opleve det ypperste gastrogear på markedet, herunder vores espressomaskiner og fuldautomatiske kaffeudstyr. Du kan også smage på kaffen og få personlig rådgivning om valg af den løsning, der passer til netop jeres behov. Spinchy ligger på Gl. Kongevej 84 på Frederiksberg.

På vores serviceværksted, il Caffettiere, specialiserer vi os i reparation og serviceeftersyn af espressomaskiner. Vi betjener vores eksisterende kunder med dedikeret service, samtidig med at vi byder nye kunder velkommen og hjælper dem med reparationer uden for garantiperioden samt serviceeftersyn på deres maskiner. Vi stræber altid efter at levere en fremragende service og med mange års erfaring kan vi servicere et bredt udvalg af mærker.

Vores fjerde ben er kaffebaren Yellow Bird Coffee på Amager Strandvej 108. Her kan du få lidt godt at spise og en kop skøn kaffe, mens du nyder den forrygende udsigt til Amager Strandpark.

Hver eneste dag udforsker vi kaffens eventyrlige verden. Vi tester nye sorter og fremelsker unikke smage og dufte i vores risteri. Altid med den højeste kvalitet som pejlemærke. Derfor tøver vi ikke med at garantere vores kunder en stor kaffeoplevelse i hver eneste kop.

Besøg Spinchy på nettet og se vores store udvalg af det ypperste gastrogear.
Besøg vores kaffebar og risteri Yellow Bird Coffee på nettet.

Kaffe-Industrimaskiner

Holdet bag exs nordic

Morten

Managing Director

Signe

Marketing Director & Business developer

Mikkel

Client Manager

Shawn

Client Manager

Morten

Digital Director

Malthe

Butiksansvarlig

Sara

E-commerce Coordinator

Emil

Butikschef

Jeppe

Butiksassistent

Emil

Butiksassistent

Anders

Butiksassistent

Showroom på Frederiksberg

Spinchy ligger på Gl. Kongevej 84 på Frederiksberg og er en butik for privatkunder. I nabolokalet har vi showroom for virksomheds- og horecakunder samt et eventområde, hvor vi blandt andet afholder kaffekurser.

Hos Spinchy kan du opleve det ypperste gastrogear på markedet, herunder alle vores espressomaskiner og fuldautomatiske kaffeudstyr. Du kan også smage på kaffen og få personlig rådgivning om valg af den kaffeløsning, der passer til netop jeres behov.

Besøg også Spinchy på nettet og se vores store udvalg af det ypperste gastrogear.

Yellow Bird Coffee - vores eget risteri og kaffebar

Udover showroomet på Frederiksberg ejer og driver vi også Yellow Bird Coffee på Amager Strandvej 108. Her kan du få lidt godt at spise og en kop skøn kaffe, mens du nyder den forrygende udsigt til Amager Strandpark og Øresund.

Kafferisteriet på Amager

Hver eneste dag udforsker vi kaffens eventyrlige verden. Vi tester nye sorter og fremelsker unikke smage og dufte i vores risteri. Altid med den højeste kvalitet som pejlemærke. Derfor tøver vi ikke med at garantere vores kunder en stor kaffeoplevelse i hver eneste kop.

Lager på Vestsjælland

Alle vores produkter opbevares og håndteres fra vores varelager.

Vi har lager på langt de fleste af vores produkter, hvilket for dig som kunde betyder kort leveringstid og stor fleksibilitet omkring relaterede produkter.

Mediebibliotek

Få adgang til vores omfattende billedarkiv.
Har du ikke adgang, kontakt mikkel@exsnordic.com.

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger?

Ring til Mikkel

+45 42 53 42 82
mikkel@exsnordic.com

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.