Kaffemaskiner til butik

For butiksejere findes der utallige teorier om, hvordan man øger salgstallene. Bør du tilbyde hjælp og risikere at skræmme kunderne væk, eller er det bedre at vente på, at kunderne selv henvender sig og muligvis fordufter igen uden at købe noget?

Ofte handler det om at møde kunderne på deres præmisser og at få dem til at føle sig hjemme, og er der én ting, der hænger uadskilleligt sammen med ro og komfort, så er det en varm kop kaffe.

Kaffe Industrimaskiner

Hvilken kaffemaskine passer til din butik?

Først og fremmest sætter folk helt generelt pris på at blive tilbudt den ekstra service ved at få serveret en kop kaffe, men det betyder ikke nødvendigvis, at en hvilken som helst kaffemaskine giver mening for din butik.

Fokus på brugervenlighed

Der er nok at lave i forvejen, og skal du eller dine ansatte samtidig tilføje barista til jobbeskrivelsen, så kan det også gå hen at påvirke kundeoplevelsen negativt. En kaffemaskine til butik bør derfor både være effektiv og nem at bruge.

Æstetik

Har du en forholdsvis intim butik, så giver det selvfølgelig ikke mening at bruge værdifuld plads på en enorm kaffemaskine. Den skal give mening, og på samme måde bør din kaffemaskine også passe ind i butikkens stil og interiør, så den ikke virker malplaceret.

Hygiejne

Skal du selv betjene kaffemaskinen, eller foretrækker du høflig selvbetjening? I begge tilfælde spiller hygiejne en stor rolle, og derfor giver det mening med en kaffemaskine, der gør det let at passe på dig selv og dine kunder.

Forskellige typer af kaffemaskiner

Med en kaffemaskine behøver god kaffe ikke nødvendigvis at tage lang tid. Skønt en manuel espressomaskine giver en helt særlig kaffeoplevelse, så bør en kaffemaskine til butik ikke stjæle unødigt fokus fra dit arbejde. Derfor foreslår vi en kaffemaskine, der først og fremmest er nem at bruge.

Fuldautomatiske espressomaskiner

En fuldautomatisk espressomaskine er en nem løsning, der brygger kvalitetskaffe i et højt tempo på kaffebønner, den selv sørger for at kværne. 

Cafitesse-maskiner

Har hygiejne stor betydning for dit valg af kaffemaskine? Cafitesse-maskiner leverer maksimal hygiejne og masser af muligheder.

Filterkaffemaskiner

I nogle kunders øjne er filterkaffe bare det eneste, der duer. Med en filterkaffemaskine får du en klassisk kaffe brygget på formalede kaffebønner.

Kaffe-Industrimaskiner

Vores portefølje af nøje udvalgte brands

Udover distribution og salg af brands, ejer og driver vi også:


Har du overvejet vores totalløsning?

Her hos exs nordic har vi skruet en totalløsning sammen, hvor vi udover at levere højkvalitets kaffeudstyr også tilbyder at forsyne din butik med nøje udvalgte kaffebønner ristet på vores eget risteri, Yellow Bird Coffee, inden vi leverer dem til døren.

Derudover får du som del af vores totalløsning også løbende service af din kaffemaskine samt eventuel vedligeholdelse, skulle der blive behov for det. Kunne du have godt af lidt rådgivning, så hjælper vi hjertens gerne med at finde den rette løsning for dig og din butik.

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger til butik?

Ring til Mikkel

+45 42 53 42 82
mikkel@exsnordic.com

Videre til

Om os

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.