God kaffe giver gladere medarbejdere

Vi tilbyder højkvalitetskaffe fra nøje udvalgte kaffebønder. Vi forhandler kun de bedste sorter, og vi rister selv kaffen i Danmark.

Derfor skal du vælge os som jeres kaffeleverandør

Vi rister selv vores kaffe

Få en kaffeløsning til jeres behov

Fleksibel finansiering

Driftsikkerhed og god service

Vores portefølje af nøje udvalgte brands

Det siger vores kunder

Les Deux
Vores brand tager udgangspunkt i ønsket om at inspirere med design, skabe personlige relationer og tage et socialt ansvar. Det vil vi også gerne afspejle, når vi har gæster i vores showroom. Derfor serverer vi altid frisklavede kaffespecialiteter, hvor vi oven i købet er sikre på, at alt i processen er foregået efter bogen fra bønder til bønner. Med andre ord er EXS den helt rette totalleverandør af vores kaffeløsning.

Kasper Obel, Retail Director
Dawn Health
Det gennemgående tema for vores samarbejde med exs nordic er ‘viden’. Udover det åbenlyse i, at vi ønsker at have det bedst mulige produkt til vores medarbejdere og kunder, så er det fantastisk at have en sparringspartner, som kan hjælpe os med at have en løsning, der giver det lille ekstra til oplevelsen af at få en kaffe på arbejdspladsen. Vi er alle blevet udannet i at betjene vores maskine, så vi alle kan sørge for, at alle besøgende får serveret kaffe af en passioneret barista. Kaffe har en stor betydning på vores kontorer, da det ofte er med til at starte en dialog. Når man møder ind om morgenen, og går ud i køkkenet for at brygge dagens første kaffe, bliver vores kaffemaskine ofte et samlingspunkt, hvor man falder i snak med kollegaer på tværs af teams, hvilket er med til at styrke fællesskabet.

Christopher Erik Kold, Marketing Manager

God kaffe giver glade medarbejdere

Rigtig god kaffe fremkalder lutter positive følelser. Man bliver bare gladere, og så har engagementet og ideerne det med at boble frem. Den gode kaffe skaber simpelthen større trivsel, hvilket er alfa og omega på enhver arbejdsplads.

Få en kaffeløsning til jeres behov

Uanset om I vil brygge kaffen selv eller ønsker fuldautomatisk kaffeudstyr, så skræddersyr vi en unik totalløsning til jeres behov. Inklusive serviceeftersyn og levering af nye forsyninger af friskristede bønner hver måned.

Fleksibel finansiering

Vi tilbyder fleksibel finansiering. I vælger selv, om I vil eje eller leje kaffeudstyret. Vælger I at leje, betaler I en fast månedlig ydelse, som inkluderer kaffebønner og løbende serviceeftersyn af udstyret.

Driftsikkerhed og god service

Vi forhandler og udlejer udelukkende kaffeudstyr i prima kvalitet og med stor driftssikkerhed. Skulle der alligevel – mod forventning – opstå et teknisk problem, kommer en af vores serviceteknikere forbi og udbedrer det.

For en bæredygtig verden

Vi arbejder for en mere bæredygtig verden. Det betyder blandt andet, at vi kun køber kaffe fra troværdige leverandører, der betaler en fair pris til de nøje udvalgte kaffebønder, som dyrker, høster og sorterer den kaffe i verdensklasse, vi forhandler. Vi har endvidere en nulaffaldsløsning, hvor kaffen leveres i spande, som vi afhenter og genbruger. Transporten er CO2-fri og foregår via By-Expressen, hvor det er muligt. Kaffegrums går direkte til organisk affald og bliver genbrugt til biogas.

Vi rister selv vores kaffe

Kaffens duft og smag betyder alt for kaffeoplevelsen. Derfor rister vi selv kaffen i vores eget risteri på Amager. Vi rister bønnerne let til medium, så alle de skønne duft- og smagsnuancer kommer frem.

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger?

Ring til Mikkel

+45 42 53 42 82
mikkel@exsnordic.com

Videre til

Horeca

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.