Lej en barista eller en komplet mobil kaffebar til dit event, stort som småt.

Vi leverer totalløsninger indenfor alle typer events til både virksomheder og private med kaffe fra eget risteri. Vores professionelle baristaer leverer en fantastisk kaffeoplevelse.

Kaffe er for os indbegrebet af hygge

Kaffe ligner på mange måder vin, denne tager således smag med sig fra oprindelseslandet, og vi tror derfor på at kaffen skal ristes, så man kan smage, hvor den stammer fra.

Alt vores kaffe bliver ristet på eget risteri Yellow Bird Coffee i København. Vi samarbejder kun med importvirksomheder der henter kaffebønnerne direkte hos producenten, og på den måde sikrer at bøndernes arbejdsvilkår er optimale, og at farmere får betaling som fortjent! Ligesom vores mælk er økologisk, så er dem der dyrker bønnerne behandlet ordentligt. Det er mindst lige så væsentligt, som at kaffen smager fantastisk. Al vores kaffe er således af højeste kvalitet, og vi gør vores bedste for at vise jer, hvordan en sådan kan smage.

Når du lejer en af vores baristaer, så får du en erfaren og passioneret kaffenyder, for hvem det er lige så vigtigt at dine gæster nyder oplevelsen omkring serveringen, som de nyder kaffe.

Vi er voksne mennesker, der vil gøre vores bedste, for at arrangementet bliver et jeres gæster vil huske. Vi er ikke bange for at fortælle, hvordan en lille grøn bønne bliver til den smagfulde drik vi alle nyder, og vi holder virkelig af at se folk nyde en kop kaffe, vi har serveret.

Billeder fra events

Book os til jeres næste arrangement

Vores baristaer kan både leveres med kaffebar eller stilles op i et eksisterende setup. Alle tilbud er skræddersyet til dine behov, og du skal ikke være bange for at spørge, vi er utrolig kreative, så har vi ikke en løsning på det du søger, lover vi at gøre vores bedste for at finde den.

Yellow Bird Coffee - vores eget risteri og kaffebar

Som noget helt unikt kan vi også tilbyde at afholde events på vores egen kaffebar Yellow Bird Coffee på Amager Strandvej 108. Her kan du få lidt godt at spise og en kop skøn kaffe, mens du nyder den forrygende udsigt til Amager Strandpark og Øresund.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til Christian

+45 31 33 84 33
christian@exsnordic.com

Videre til

Distribution

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.