Kaffemaskiner til café

Kaffemaskinen er en central livsnerve i en café. Udover at være et samlingspunkt i caféen skal maskinen også kunne brygge den samme kop kaffe hver gang. En kunde skal kunne forvente at få leveret samme høje kvalitet hver gang, der bliver bestilt en kop.

Er du i tvivl om hvilken maskine, der vil passe til dine cafe, og hvad der adskiller de forskellige maskiner fra hinanden? Her hos exs nordic vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din café.

Kaffe Industrimaskiner

Café er lig med kvalitetskaffe

Kaffeoplevelsen gør meget for det overordnede indtryk. En croissant eller kage kan være nok så god, men serveres den sammen med en middelmådig kop kaffe, så vil det uden tvivl trække besøgets samlede oplevelse ned.

Er du interesseret i at give dine kunder en positiv og forhåbentlig vanedannende oplevelse, så bør kaffens kvalitet aldrig negligeres. Foruden kaffebønnerne så er fundamentet for god kaffe uden tvivl udstyrets evne til at replikere kop for kop og få det fulde udbytte af bønnernes kvalitet. Her hos exs nordic kan vi hjælpe med at kvalitetssikre din kaffe ved at udstyre dig med den optimale kaffemaskine til din cafés behov.

Kaffeudstyr til ethvert behov

Med det rette udstyr kan man komme rigtig langt. Dette er fællesnævneren for mange sandheder i livet, og det er da også tilfældet, når det handler om at lave en god kop kaffe. Godt udstyr lader dig brygge kaffe, der bevarer den samme høje kvalitet hver eneste gang, og netop derfor har vi valgt at tilbyde kvalitetssikrede kaffeløsninger fra Rocket Espresso, Eureka, Synesso og Fetco.

Vores kaffemaskiner passer til enhver slags café. Foruden kaffemaskiner har vi dog også et bredt udvalg af diverse tilbehør til ethvert formål, der lader dig gøre din cafés kaffe så unik og personlig, som du ønsker.

Kaffe-Industrimaskiner

Vores totalløsning til din café

Ligesom dig og dit personale er vi hos exs nordic også interesserede i at levere en positiv oplevelse for vores kunder igen og igen. Når du køber kaffemaskine gennem os, så tilbyder vi derfor en totalløsning, som lader os fortsætte vores positive bekendtskab.

Med vores totalløsning får du løbende service af din cafés kaffeudstyr, så vi sikrer driften af udstyret. Derudover tilbyder vi også at levere nyristede bønner direkte til døren hver måned. Bønnerne kommer fra nøje udvalgte kaffebønder, og vi står selv for at riste dem på vores eget risteri, Yellow Bird Coffee.

Er du eller dine medarbejdere nysgerrige på kaffekunstens kreative verden? Vi afholder skræddersyede baristakurser for dine medarbejdere, så de løbende kan få opdateret og finpudset deres evner som barista.

Oplæring af dine baristaer kan foregå i vores lokaler på Frederiksberg, men vi kan også lave oplæring på jeres eget udstyr. Du har også mulighed for at leje en af vores baristaer. Du kan læse mere om det hele her.

Vores portefølje af nøje udvalgte brands

Udover distribution og salg af brands, ejer og driver vi også:

Vil du høre mere om vores distribution?

Ring til Mikkel

+45 42 53 42 82
mikkel@exsnordic.com

Videre til

Om os

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.