Komplette kaffeløsninger til hoteller, restauranter og cafeer

Vi tilbyder højkvalitetskaffe fra nøje udvalgte kaffebønder. Vi forhandler kun de bedste sorter, og vi rister selv kaffen i Danmark.

Derfor skal du vælge os som jeres kaffe leverandør til jeres kunder

Vores kaffe matcher jeres høje kvalitetsniveau

Bedste kaffeudstyr og service

Vi løber aldrig tør for kaffe i verdensklasse

Bæredygtighed er en del af kaffeoplevelsen

Vores portefølje af nøje udvalgte brands

Udvalgte løsninger

Vi forhandler et stort udvalg af markedets bedste og mest driftssikre kaffeudstyr og diverse tilbehør. Og vi hjælper med at sammensætte netop den unikke løsning, som passer til jeres behov – uanset om I driver hotel, restaurant eller café.

Vores kaffe matcher jeres høje kvalitetsniveau

I hotel-, restaurations- og cafébranchen har man fokus på at yde god service og give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Når overnatningen på hotellet har været god, så skal morgenkaffen have samme høje niveau. Og hvis man har nydt et måltid på en restaurant, forventer man også, at den efterfølgende kaffe står mål med madens kvalitet.

Vores løsninger fra Rocket Espresso og Synesso giver dig adgang til at brygge kaffe i den samme høje kvalitet, som dine kunder kender fra din øvrige forretning.

Vores totalløsninger inkluderer løbende service af kaffeudstyr og en fast månedlig leverance af friskristede bønner.

 

Bedste kaffeudstyr og service

Vi forhandler et stort udvalg af markedets bedste og mest driftssikre kaffeudstyr og diverse tilbehør.

Og vi hjælper med at sammensætte netop den unikke løsning, som passer til jeres behov – uanset om I driver hotel, restaurant eller café.

Vi uddanner jer også i brugen af udstyret. Og vi rykker hurtigt ud med support, hvis der – mod forventning – skulle opstå et teknisk problem.

Alt sammen til en god, fast pris.

Vi løber aldrig tør for god kaffe

Du kan altid stole på forsyningen af dine favoritbønner.

Vi har leverandører i mange egne af kloden, og de forskellige høstsæsoner alt efter beliggenhed betyder, at vi året rundt kan levere bønner i verdensklasse til alle vores kunder.

Sammen med vores betroede logistikpartner, finder vi den bedste transportløsninger, så I modtager jeres friskristede kaffebønner til aftalt tid og en fornuftig pris.

Bæredygtighed er en del af kaffeoplevelsen

Fokus på bæredygtighed er en integreret del af vores forretningsidé. Vi tror på, at livet bliver endnu rigere, når vi har en holdning til det og agerer på måder, der gavner vores fælles verden.

Derfor handler vi kun med troværdige leverandører, der betaler en fair pris og garanterer ordentlige arbejdsforhold for kaffebønderne. Og som sikrer, at kaffen bliver produceret under miljømæssigt gode forhold, og at blandt andet pakning og transport foregår ved brug af mindst mulig energi.

Vores engagement på bæredygtighedsområdet begynder hos kaffebonden og slutter når de friskristede bønner ankommer til vores kunder. Ligger dit firma i København, vil den månedlige kaffeleverance ske med cykelbude fra By-Expressen.

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger til Horeca?

Ring til Mikkel

Videre til

Events

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.