Industrikaffemaskiner

Mennesker og kaffe hænger uadskilleligt sammen. Uanset om det gælder hoteller eller andre virksomheder, så har kaffemaskinen en central rolle i enhver form for beværtning, og kaffens kvalitet har afgørende betydning for kundernes generelle tilfredshed.

Men hvilke kaffetyper skal maskinen kunne lave, og hvordan skal kaffen brygges? Her hos exs nordic leverer vi et væld af kommercielle kaffeløsninger af høj kvalitet, og med en totalløsning kan vi desuden også stå for løbende service af kaffeudstyr samt månedlig levering af friskristede bønner.

Kaffe Industrimaskiner

Kaffeoplevelse i topklasse

Kaffekvalitet siger meget om et sted, og er du interesseret i at give dine kunder og gæster et optimalt indtryk af din virksomhed, så er kaffen også nødt til at spille. Fundamentet for enhver kop kvalitetskaffe er valget af kaffebønner. Derfor bør det naturligvis altid prioriteres højt at investere i kaffebønner af høj kvalitet samt udstyr som kan frembringe det bedste i bønnerne.

Udstyr fra øverste hylde

God kaffe kræver godt udstyr, og vil du være sikker på at få maksimalt udbytte af dine kaffebønner, så skal udstyret være i orden. Vores holdning er den, at udstyret skal være i stand til at lave den samme gode kop kaffe hver gang. Derfor tilbyder vi solide kaffeløsninger fra anerkendte producenter som eksempelvis Rocket Espresso, Synesso, Eureka og Fetco.

Foruden kaffe- og espressomaskiner til industri har vi også et stort udvalg af diverse tilbehør til ethvert formål. Tampere, knockboxe, skumkander, renseprodukter og meget, meget mere.

Kaffe-Industrimaskiner

Butik, showroom, events og kurser

Er du i tvivl om, hvilken espressomaskine eller -filterkaffeløsning din virksomhed har brug for? Vi hjælper hellere end gerne med at sammensætte den rette løsning for dig, så jeres kaffe får lige præcis dét unikke og personlige præg, du søger.

Kunne du bruge lidt inspiration, eller er du bare interesseret i mulighederne indenfor kaffeudstyr, så kom endelig og besøg os på Gl. Kongevej 84, Frederiksberg. Her ligger vores butik for privatkunder, Spinchy, samt vores showroom med professionelt espressoudstyr til virksomhedskunder.

Skulle der være mod på mere, så afholder vi også kurser i kunsten at lave flot latte art samt et kursus i at brygge den perfekte espresso.

Du brygger kaffen, vi står for resten

Udover at forsyne dig med det bedste kaffeudstyr kan vi også garantere kaffebønner, der er værd at kræse om. Vi samarbejder med nøje udvalgte kaffebønder, der forsyner os med de bedste grønne bønner, som vi rister og leverer til hoteller, caféer, virksomheder og privatkunder landet over.

På vores eget risteri, Yellow Bird Coffee, rister vi selv kaffen, sådan så du og din virksomhed har friskristede bønner på kværnen.

I enhver virksomhed er medarbejderne den vigtigste ressource. På lige fod med kunderne fortjener medarbejderne også en kop velfortjent kvalitetskaffe. Udover kaffemaskiner til industri, tilbyder vi også kaffeløsninger til kontoret.

Vores portefølje af nøje udvalgte brands

Udover distribution og salg af brands, ejer og driver vi også:

Vil du høre mere om vores distribution?

Ring til Mikkel

+45 42 53 42 82
mikkel@exsnordic.com

Videre til

Om os

Rocket Espresso produces the finest espresso machines in the tradition of "fatto a mano" translated to "made by hand".

Their team of craftsmen produce both premium domestic and commercial espresso machines, beautifully made with meticulous care and attention to detail. More importantly, Rocket Espresso machines will deliver the finest espresso in the cup, time after time.